Η Gernetic International είναι καρπός τεράστιας ερευνητικής εργασίας του Dr. Albert Laporte

Οι θεραπείες και τα προϊόντα της Gernetic International είναι καρπός τεράστιας ερευνητικής εργασίας, την οποία ξεκίνησε ο Dr Albert Laporte και συνέχισε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ως βιολόγος και πρωτοπόρος στην καταπολέμηση της γήρανσης των κυττάρων, από την αρχή αφοσιώθηκε στη μελέτη της βιολογίας σε κυτταρικό επίπεδο (μελέτη της ζωής) και στη γεροντολογία (μελέτη της γήρανσης).
Η ιστορία ξεκινά τη δεκαετία του 1960 στο νοσοκομείο « Les Hôpitaux de Paris », περίοδος κατά την οποία ο Dr. Albert Laporte ξεκινά την έρευνά του, που επικεντρώνεται στη χρήση της έννοιας της κυτταροθεραπείας στη διαμόρφωση τοπικών θεραπειών.
Χρησιμοποιεί αυτές τις διαδικασίες σε εξειδικευμένες θεραπείες για να κατευνάσει τον πόνο ασθενών με εγκαύματα και να βελτιώσει την κατάσταση και την εμφάνιση του κατεστραμμένου δέρματός τους.

Διατυπώνει, λοιπόν, τη θεωρία του ότι το σώμα μας μπορεί να ανακτήσει την υγεία και την αρμονία του, όταν τα κύτταρα λαμβάνουν τα βασικά ενεργά θρεπτικά μόρια στις κατάλληλες ποσότητες.

Οι έρευνές του καταλήγουν στο ότι πολλά δερματικά προβλήματα οφείλονται σε ελλείψεις στο επίπεδο των κυττάρων.
Πρωτοπόρος στη δημιουργία δερματολογικών καλλυντικών, ο Dr Albert Laporte ενσωματώνει τα θρεπτικά συστατικά έτσι ώστε να παρέχει τη βέλτιστη δόση ενός συνδυασμού βασικών θρεπτικών μορίων που θα συμβάλλουν στη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος.
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Δεν είναι μόνο ένα περιτύλιγμα, που απλά συγκρατεί τα εσωτερικά όργανα του σώματος.
Είναι ένας πραγματικά ζωντανός και ιδιαίτερα πολύπλοκος ιστός, που είναι οργανωμένος σε ένα δίκτυο εξειδικευμένων κυττάρων σε μόνιμη εξέλιξη.
Το δέρμα είναι το « καταφύγιό » μας, το δέρμα μάς καθορίζει.
Μας προστατεύει από κάθε αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος: μικρόβια, μόλυνση, χημικά, ηλιακή ακτινοβολία… και εμποδίζει την αφυδάτωση των υποδόριων ιστών.
Έρευνες στον τομέα της δερματολογίας και της κοσμετολογίας έχουν τονίσει τη σημασία που έχει το δέρμα στη συνολική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος, παίζει κεντρικό ρόλο σε αυτή τη λειτουργία και αποτελεί την ουσία για την GERnétic.
Όλες οι εσωτερικές ελλείψεις και δυσλειτουργίες αντικατοπτρίζονται σε αισθητικό επίπεδο:
λάμψη, ελαστικότητα, όψη και πολλά άλλα.
Το δέρμα σας καθρεφτίζει την εσωτερική λειτουργία του σώματός σας.
Απορροφά επιλεκτικά όλα τα μικροσκοπικά μόρια, αποτελεί φίλτρο και μέσο απορρόφησης.


Πώς γίνονται οι κοσμητικές θεραπείες Gernetic;
Οι κοσμητικές θεραπείες Gernetic βασίζονται σε ειδική μέθοδο με επάλειψη βασικών θρεπτικών στοιχείων, σε ακριβείς δοσολογίες, ώστε να διεισδύσουν μέσω του δέρματος (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα).
Βελτιώνοντας τις εσωτερικές ελλείψεις, τα στοιχεία αυτά ενισχύουν την οργανική υγεία μας.
Η αντανάκλαση που στέλνει πίσω το σώμα μας, αλλάζει.
Η εμφάνιση του προσώπου και του σώματος διορθώνεται.
Η μοναδική αυτή μέθοδο αντισταθμίζει τις εσωτερικές ελλείψεις για τη βελτίωση ή την εξάλειψη των εξωτερικών προβλημάτων, μέσα από προσωποποιημένη κοσμητική θεραπεία και μιας ευρείας γκάμας δερμοκοσμητολογικών προϊόντων για χρήση στο σπίτι.
Η κοσμητική θεραπεία όσο και η χρήση δερμοκοσμητολογικών προϊόντων είναι αυστηρά προσωποποιημένη και διαμορφώνεται μετά από λήψη ιστορικού.