Μεσοθεραπεία μαλλιών με ειδικό fraxpeel roller αποτελούμενο από μικρο βελόνες τιτανίου

Η τριχόπτωση και η αραίωση των μαλλιών είναι από τα καθημερινά προβλήματα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
Τα αίτια τείνουν να είναι διαφορετικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι τα ίδια:
μείωση της τριχοφυΐας και επιπτώσεις στην ψυχολογία.

Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση και να δυναμώσει τις ήδη υπάρχουσες τρίχες.


Τι είναι η Μεσοθεραπεία μαλλιών;
Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος που ‘εκμεταλλεύεται’ τη χρήση μικροβελονών για την διαδερμική μεταφορά δραστικών συστατικών στο τριχωτό της κεφαλής, με σκοπό τη θρέψη και την τόνωση των τριχοθυλάκων.
Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις αρχόμενης αραίωσης των τριχών αλλά και αδύναμης τριχοφυΐας και εξασφαλίζει την βελτίωση της εικόνας του τριχωτού μέσω ενίσχυσης της τριχοφυΐας.


Πως εφαρμόζεται η Μεσοθεραπεία και ποια τα επιθυμητά αποτελέσματα;
Η τεχνική βασίζεται στη χρήση ειδικού fraxpeel roller αποτελούμενου από μικροβελόνες τιτανίου μήκους 0,5-1mm οι οποίες ανοίγουν διαύλους στην επιδερμίδα.
Μέσω των διαύλων εισέρχεται το διάλυμα που περιέχει σύμπλεγμα αυξητικών παραγόντων, αμινοξέων, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αντιοξειδωτικών, στοιχεία τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για τη θρέψη και την υγιή ανάπτυξη των τριχοθυλάκων.
Παράλληλα βελτιώνεται η αιματική ροή στο δέρμα του τριχωτού, δημιουργώντας ευνοϊκό περιβάλλον για την ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.


Ποιες είναι οι αντενδείξεις στη θεραπεία;
Αντενδείξεις για τη θεραπεία αποτελούν οι όποιες φλεγμονές του τριχωτού, καθώς και το ιστορικό αλλεργίας σε κάποιο συστατικό των εκχυόμενων διαλυμάτων.


Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
Αρχικά απαιτούνται 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες για να διακόψουμε την τριχόπτωση και να δυναμώσουν οι ήδη υπάρχουσες τρίχες και στη συνέχεια 2 μηνιαίες αναμνηστικές για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα και να σας συμβουλεύσουμε για την κατάλληλη συντήρησή του.
Επίσης η μεσοθεραπεία συνδυάζεται τέλεια με σωστή διατροφή και αγωγές ευεξίας.