Ενέσιμη μεσοθεραπεία πολλαπλών μικροεκχύσεων ειδικών κοκτέιλ, με ψηφιακό ‘πιστόλι’ υψηλής ακρίβειας


Τι είναι η ενέσιμη Μεσοθεραπεία;
Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι η πρακτική της ενέσιμης διείσδυσης στο μεσόδερμα, μικρών ποσοτήτων φυσικών εκχυλισμάτων, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα κ.α.

Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία αναγνωρίστηκε επισήμως από τη Γαλλική Ακαδημία Ιατρικής το 1987 ,ενώ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από τον Dr Michel Pistor το 1952 και εφαρμόζεται για να αποκαταστήσει τη χαλάρωση του δερματικού ιστού και να αναζωογονήσει το δέρμα στο πρόσωπο,τα χέρια, το λαιμό, ή το τριχωτό της κεφαλής.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενέσιμης Μεσοθεραπείας από άλλες επεμβατικές ή μη, μεθόδους;
Η Μεσοθεραπεία δίνει άριστα αποτελέσματα σε λίγες μόνο θεραπείες χωρίς χρόνο ανάρρωσης, νοσηλείας ή γενικής αναισθησίας.
Συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής δίνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.


Σε ποια προβλήματα δίνει λύση;
Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία έχει άριστα αποτελέσματα στην ακμή, στη γήρανση του προσώπου, στις ρυτίδες, τις ουλές, τις πανάδες, την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών.


Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα και πόσο διατηρούνται;
Η εικόνα του αποτελέσματος διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.
Σε γενικές γραμμές έχουμε ορατή βελτίωση από την 2η με 3η συνεδρία.
Σε αρκετές όμως περιπτώσεις βλέπουμε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια αρκεί κανείς να χρησιμοποιεί και τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά, με τακτικές συνεδρίες συντήρησης.


Πως εφαρμόζεται;
Το πρώτο βήμα είναι πάντα η συμβουλευτική επίσκεψη.
Στην επίσκεψη αυτή θα διαγνώσουμε και θα συζητήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και εάν θεωρηθεί απαραίτητο θα προχωρήσουμε σε test αλλεργίας.
Εφόσον όλα είναι με το μέρος μας, μετά το πρώτο 24ωρο μπορούμε να ξεκινήσουμε με την πρώτη συνεδρία ή οποία περιλαμβάνει και τις εξατομικευμένες οδηγίες ανάρρωσης.


Προκαλεί πόνο;
Από ελάχιστο έως καθόλου.


Έχει παρενέργειες;
Γενικώς η ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι άριστα αποδεκτή.
Ωστόσο κάποιες φορές παρατηρείται ένας ερεθισμός στο πρόσωπο που μπορεί να παραμείνει 1-2 το πολύ 24ωρα και κατόπιν υποχωρεί.