Μία από τις πιο δυνατές θεραπείες αντιγήρανσης με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα

Ογκομετρική σύσφιξη προσώπου με την συνδυαστική μέθοδο RF ραδιοσυχνοτήτων και ταυτόχρονης θερμικής απελευθέρωσης βιομιμητικών πεπτιδίων.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες RF;
Οι ραδιοσυχνότητες είναι η τεχνολογία που βοηθά στην αυτόλογη διέγερση του κολλαγόνου με τη χρήση ειδικών ραδιοκυμάτων που εισχωρούν στο μεσόδερμα προκαλώντας θερμότητα που φτάνει έως 40oC με 42oC, με αποτέλεσμα τη νέα παραγωγή ινοβλαστών (κυττάρων πλούσιων σε κολλαγόνο και ελαστίνη), αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνει και τις ήδη υπάρχουσες κυτταρικές λειτουργίες που είναι σε εξέλιξη.


Τι είναι τα βιομιμητικά πεπτίδια;
Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει πεπτίδια καθημερινά που προκύπτουν από την ένωση αμινοξέων, δίνοντας του έτσι πολύτιμες πρωτεΐνες.
Μια τέτοια πρωτεΐνη είναι το κολλαγόνο.
Επειδή όμως με την πάροδο του χρόνου αυτή η λειτουργία ελαττώνεται, οι επιστήμονες έδωσαν τη λύση με βιοτεχνολογικές πηγές πεπτιδίων που μοιάζουν σχεδόν στο 90% με τα ανθρώπινα πεπτίδια και βοηθούν στη σύνθεση και τη διόρθωση του κολλαγόνου.
Τα βιομιμητικά πεπτίδια είναι μια πραγματική επανάσταση στην κοσμετολογία και την ιατρική αισθητική, που δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα (λόγω αυτής της ομοιότητας).


Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία;
Η θεραπεία Thermal Peptide Treatment απευθύνεται σε όλα εκείνα τα δέρματα που έχουν ανάγκη το ‘γέμισμα’ και την επανόρθωση του φυσικού οβάλ συνήθως μετά την ηλικία των 40 ετών.


Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορεί να εφαρμοσθεί;
Πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ, μάτια (μαύρους κύκλους – σακούλες).


Με ποιες άλλες θεραπείες μπορώ να συνδυάσω την Thermal Peptide Treatment;
Συνδυάζεται άριστα με την ειδική μεσοθεραπεία βιομιμητικών πεπτιδίων.


Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;
Επειδή η σύνθεση κολλαγόνου είναι μια άμεση αλλά και εξελισσόμενη διαδικασία, προτείνουμε 6 – 10 εβδομαδιαίες θεραπείες και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ δέρματος.


Υπάρχει και ειδική αγωγή για το σπίτι;
Όπως σε όλες τις θεραπείες μας, συστήνουμε αγωγή με τα εξειδικευμένα Dermaheal Cosmeceutical που έχουμε σχολαστικά επιλέξει για την συγκεκριμένη θεραπεία, ώστε να εξασφαλίσετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.