Μικρονυγμοί, προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, ματιών, χειλιών με τη συσκευή Dermapen

Η θεραπεία Volume Needling είναι η μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών της συσκευής Dermapen, για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα προάγει τη διαδερμική μεταφορά των ενεργών συστατικών που θα εφαρμοσθούν, εξασφαλίζοντας θεαματικά αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα.


Τι είναι η προηγμένη συσκευή Dermapen και ποια η δράση της;
Το Dermapen είναι μία συσκευή προηγμένης τεχνολογίας με κεφαλή από 16 μικροβελόνες κομμένες με Laser μήκους από 0.25 έως 3.00 mm, για να επιλέγουμε το κατάλληλο βάθος σύμφωνα με την υπό θεραπεία περιοχή.


Πώς δρα η θεραπεία Volume Needling;
Η Volume Needling ενεργοποιεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τους ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή του χορίου που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, των δυο βασικών δομικών πρωτεϊνών του δέρματος.
Η τεχνική εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος και ηλικία με στόχο την ανάπλαση, τη σύσφιξη καθώς και την βελτίωση – μείωση ουλών.


Τι διορθώνει η θεραπεία Volume Needling;
– τη γήρανση του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό
– την υπερμελάγχρωση
– τις ουλές και τα σημάδια
– τις ρυτίδες
– τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών
– την βλεφαρόπτωση
– τις λεπτές γραμμές
– την τριχόπτωση και την αραίωση μαλλιών


Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;
Ο χρόνος αποθεραπείας ποικίλει ανάλογα με το βάθος εφαρμογής, την τεχνική και την ευαισθησία του ίδιου του δέρματος, αλλά δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τις λίγες ώρες ή μερικές μέρες.


Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Ο αριθμός και η συχνότητα των εφαρμογών εξαρτάται από το πρωτόκολλο, το μέγεθος του προβλήματος, την περιοχή εφαρμογής και το βάθος εφαρμογής.


Υπάρχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες;
Δεν υπάρχουν σημαντικές αντενδείξεις για την Volume Needling ενώ οι παρενέργειες είναι σπανιότατες και σε κάθε περίπτωση ήπιες.


Μπορώ να συνδυάσω τη θεραπεία Volume Needling με άλλες θεραπείες;
Οι θεραπείες Volume Needling ταιριάζουν απόλυτα με θεραπείες PDT φωτοδυναμικής και μάλιστα μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα συνδυαστικά.