Η Weyergans High Care AG ερευνά αναπτύσσει και δημιουργεί πάνω από 25 χρόνια μοναδικά ιατρικά καλλυντικά

Η Weyergans High Care AG και ο εμπνευστής της Rudolf Weyergans, ερευνά, αναπτύσσει και δημιουργεί για πάνω από 25 χρόνια, μοναδικά ιατρικά καλλυντικά και καινοτόμες συσκευές, ιατρικής τεχνολογίας.

Η Weyergans High Care, με την αξίωσή της για Υψηλή Φροντίδα (HIGH CARE), έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο image και συγκαταλέγεται στα πιο σημαντικά γερμανικά και διεθνή brand names, στον τομέα της ιατρικής ομορφιάς και περιποίησης σώματος (the medical wellness company).

Ο Rudolf Weyergans είναι επίσημος συνεργάτης στην έρευνα φημισμένων ιατρικών ινστιτούτων (λεμφολογίας, αγγειολογίας, κοσμετολογίας και φλεβολογίας) και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, στοχεύοντας στη δημιουργία καινοτόμων, εξειδικευμένων και αποτελεσματικών λύσεων, για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε δέρματος.


Η συνεργασία αυτή, έχει τελειοποιήσει όλα τα ιατρικά καλλυντικά και τις συσκευές της, διαθέτοντας πιστοποίηση ISO-9001, καθώς και ιατρική πιστοποίηση με ISO-13485.


Μία από τις πιο βασικές έρευνες της Weyergans High Care, είναι η διαφοροποιημένη θεραπεία κυτταρίτιδας D.C.T.
Η D.C.T. περιλαμβάνει την ισχυροποίηση του συνδετικού ιστού, την αποσυμφόρηση και τη «κάθαρση» με μηχανική λεμφική παροχέτευση και αρνητική πίεση.

Το 1999, η πατενταρισμένη θεραπεία D.C.T., κέρδισε το ευρωπαϊκό βραβείο της πιο αποτελεσματικής θεραπευτικής αγωγής ενάντια στη κυτταρίτιδα.

https://www.weyergans.com/en/