Η Academie από το 1890, έχει αφιερωθεί στη φροντίδα και ομορφιά του δέρματος πάνω από έναν αιώνα!

H Maison Académie Scientifique de Beauté ιδρύθηκε το 1890, από τον Dr. Alexandre Lamotte στο Παρίσι, συμπληρώνοντας μέχρι σήμερα 125 χρόνια παρουσίας & καινοτομιών στο χώρο της Ομορφιάς και της Κοσμετολογίας!

Η μακρόχρονη πορεία της είναι γεμάτη από σημαντικούς σταθμούς, που κάνουν την ιστορία της Académie εξαιρετικά ξεχωριστή. Το 1895 ιδρύει το πρώτο Ινστιτούτο Ομορφιάς στο διάσημο δρόμο Saint Honore 376 του Παρισιού, ενώ το 1928 ιδρύει την πρώτη σχολή Αισθητικής, τη λεγόμενη “Académie”.

Έτος σταθμός στην παγκόσμια ιστορία της Κοσμητολογίας είναι το 1936 με τη δημιουργία της πρώτης παγκόσμιας πατέντας στη βιομηχανία των καλλυντικών από την Académie, όπου για πρώτη φορά ενσωματώνεται κολλαγόνο σε μια καλλυντική φόρμουλα. Παραμένοντας μέχρι και σήμερα μια αμιγώς οικογενειακή εταιρεία, η Académie συνεχίζει να καινοτομεί με το 2000 να είναι ένας εξίσου σημαντικός σταθμός στην ιστορία της, καθώς τα εργαστήρια της ανακαλύπτουν την Πεμπτουσία της Ενυδάτωσης.

Το μυστικό βρίσκεται στο νερό μήλου, ένα υψηλής απόδοσης ενεργό συστατικό που εξασφαλίζει την άμεση, βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενώ έχει πλήρη συμβατότητα με το δέρμα και για το λόγο αυτό ενσωματώθηκε σε όλες τις φόρμουλες του brand, αντικαθιστώντας το απλό νερό.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ACADÉMIE

To αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας των εργαστηρίων Έρευνας & Ανάπτυξης της Académie αποτυπώνεται σε τρία αποκλειστικά συστήματα δράσης που είναι:

HYPO-SENSIBLE: Υποαλλεργικό ενεργό συστατικό που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας γαλλο-αμερικανικής ερευνητικής αποστολής, ανοικτά των ακτών του Μεξικού. Αποτελείται από μικροοργανισμούς που εκλύονται από υδροθερμικές πηγές. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που προστατεύει το δέρμα, προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια της δερματικής δυσανεξίας, ενώ εάν παρουσιαστεί βλάβη, ξεκινά αμέσως τη διαδικασία αποκατάστασης.
100% HYDRADERM: Το σύμπλεγμα απόλυτης ενυδάτωσης των ερευνητικών εργαστήριων της Académie που εξασφαλίζει την υγεία και ομορφιά του δέρματος, χάρη στην τριπλή δράση του: Άμεση ενυδάτωση, μακράς διάρκειας ενυδάτωση, θωράκιση του επιδερμιδικού φραγμού για την αποτροπή αφυδάτωσης
SCIENTIFIC SYSTEM: Αντιγηραντικό σύστημα δράσης των ερευνητικών εργαστήριων Académie για τις απαιτητικές ανάγκες του ώριμου δέρματος, καθώς του εξασφαλίζει μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση της ελαστικότητας, επαναφορά της σφριγηλότητας και άνεση.


http://www.dermacon.gr/academie