Νέο δέρμα σε μόλις 4 εβδομάδες!
Νέας γενιάς χημικά πήλινγκ με PHA και εξουδετέρωση με CO2

Νέας γενιάς χημικά πήλινγκ με PHA και εξουδετέρωση με CO2, δίνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα ισχυρής αναγέννησης ενός νέου και υγιούς δέρματος!


Τέλος λοιπόν:
→ Στις δυσχρωμίες, πανάδες, μέλασμα
→ Στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
→ Στη λιπαρότητα, διεσταλμένους πόρους, ακμή
→ Στην τραχύτητα, σημάδια, ουλές
→ Στη φωτογήρανση


Τα χημικά Peelings είναι μία εξειδικευμένη αγωγή με διαλύματα ρυθμισμένου Ph, που όταν εφαρμοστούν πάνω στο δέρμα προκαλούν μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις για την ανανέωση του και τη ρύθμιση των κυτταρικών λειτουργιών.
Το δέρμα μας έχει μία φυσική λειτουργία την γνωστή ως Cellular Turnover (κυτταρική ανανέωση) όπου αποβάλει νεκρά κύτταρα και τα αντικαθιστά με νέα υγιή.
Η ανανέωση και η αντικατάσταση γίνεται κάθε 24 με 28 ημέρες.
Όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εφικτή η εύρυθμη λειτουργία της κυτταρικής αυτής ανανέωσης για πολλούς λογούς όπως:
ηλικία, τύπο δέρματος, κακή χρήση καλλυντικών, φλεγμονές κ.α και η επιδερμίδα συσσωρεύει νεκρά κύτταρα που αδυνατεί να τα αποβάλλει.
Έτσι το δέρμα γίνεται πιο ξηρό, θαμπό, διαγράφονται οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες βαθαίνουν, η παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται, η ακμή επιδεινώνεται, η έκκριση λιπαρότητας και η ερυθρότητα αυξάνεται, με αποτέλεσμα το χρώμα του δέρματος γίνεται ανομοιόμορφο με κακές εναποθέσεις μελανίνης.
Τα χημικά Peelings είναι η καλύτερη επιλογή για την διόρθωση αυτών των βλαβών, είτε σαν μόνη αγωγή, ή σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες.

Γιατί να κάνω τα χημικά μου Peelings στο Therme MedSpa;
Στο Therme MedSpa φροντίσαμε να επιλέξουμε κορυφαία Cosmeceutical Peels  νέας γενιάς με ονοματεπώνυμο, που φημίζονται για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα με ελάχιστο ερεθισμό και μικρό χρόνο αποκατάστασης.
Έτσι έχουμε την δυνατότητα να επιλέγουμε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά Peelings, με ελαφριές – μέτριες ή έντονες αντιδράσεις, έτσι ώστε κάποια Peelings να κάνουν αποφολίδωση και κάποια όχι.
Το κυριότερο είναι ότι όλα τα χημικά μας Peelings είναι νέας γενιάς και αυστηρά επιλεγμένα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια της υγείας του δέρματος και τα ορατά αποτελέσματα από την 1η εφαρμογή για το εκάστοτε πρόβλημα.


Πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία πριν ξεκινήσω το χημικό Peeling;
Στην πρώτη επίσκεψη θα γίνει διάγνωση των αναγκών του δέρματος σας και πρόταση του κατάλληλου Peeling σύμφωνα με τις ΔΙΚΕΣ σας ανάγκες.
Πιθανόν να σας συστήσουμε να χρησιμοποιήσετε ένα εξειδικευμένο προϊόν λίγες μέρες πριν την 1η εφαρμογή όπως ρετινόλη η λευκαντικό ορό, ή ίσως να διακόψετε κάποια άλλη αγωγή πριν την 1η σας αγωγή με Peeling.


Τι πετυχαίνουμε εφαρμόζοντας τα χημικά Peelings;
– αντιγήρανση σε δέρματα φωτογηρασμένα – ξηρά
– αντιγήρανση σε δέρματα μικτά – λιπαρά
– έλεγχο λιπαρότητας
– σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος στο λαιμό
– αντιμετώπιση ακμής και αποκατάσταση ουλών από ακμή
– σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος γύρω από τα μάτια
– αντιμετώπιση υπερμελαγχρώσεων – πανάδων


Τι περιμένω να δω μετά από τη θεραπεία με χημικό Peeling;
Ανάλογα το χημικό Peelings που θα επιλέξουμε για τις ΔΙΚΕΣ σας ανάγκες, πετυχαίνουμε πολλές διαφορετικές αντιδράσεις και βελτιώσεις του δέρματος όπως:
– μείωση του μεγέθους των πόρων
– αντιμετώπιση της ακμής
– ισορροπία της παραγωγής του σμήγματος
– ελάττωση των λεπτών ρυτίδων
– αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος
– ισορροπία ομοιόμορφου χρωματισμού
– αύξηση της ενυδατικής ικανότητας
– αύξηση της ανθεκτικότητας του δέρματος
– μείωση της ερυθρότητας
– μείωση των ουλών και των σημαδιών
– ελάττωση των κηλίδων και των δυσχρωμιών
– μείωση των ραγάδων
– ακμή και ουλές από ακμή
– αντιγήρανση γύρω από τα μάτια
– υπερμελάγχρωση, πανάδες


Υπάρχουν αντενδείξεις;
Τα χημικά Peelings αντενδείκνυται σε άτομα που κάνουν χρήση φωτοευαίσθητων φαρμάκων, σε παθήσεις καρκίνου του δέρματος, εγκυμοσύνη – θηλασμό και τοπικές ή γενικευμένες φλεγμονές.


Πώς θα είναι το δέρμα μου μετά την εφαρμογή του χημικού Peeling;
Όλα εξαρτώνται από τις ιδιότητες του Peeling που θα εφαρμόσουμε.
Αν είναι ελαφρύ – άρα πιο επιφανειακό – ο ερεθισμός είναι μηδενικός με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης.
Αν είναι μέτριου βαθμού, το δέρμα θα έχει το πρώτο 24ωρο ένα ελαφρύ ερεθισμό και για 2 μέρες μετά πιθανόν να νοιώθετε ένα ελαφρύ ‘τράβηγμα’, ενδεχομένως και μια ελαφριά ξηρότητα.
Αν το πήλινγκ είναι έντονο πιθανόν να παρουσιαστεί μια ερυθρότητα που επιμένει περίπου για 4 με 5 μέρες και έντονη αποφολίδωση που μπορεί να διαρκέσει έως και 15 ημέρες.


Τι χρειάζεται να προσέξω μετά το χημικό Peeling;
Επιβάλλεται να καθαρίζετε σχολαστικά το δέρμα με απαλό καθαριστικό, να χρησιμοποιείτε αναπλαστικό ενυδατικό ορό και απαραίτητα συστηματική χρήση αντηλιακής κρέμας.


Υπάρχει και ειδική αγωγή για το σπίτι;
Ανάλογα με το ποιο Peeling θα επιλέξουμε για εσάς, θα σας προτείνουμε και εξειδικευμένη αγωγή για το σπίτι, ώστε να πετύχουμε τα μέγιστα προσδοκώμενα αποτελέσματα.