Με την αγορά της προφορτισμένης κάρτας επισκέψεων pre-filled member card multi300 …αξίας 200€, σας δίνουμε ΔΩΡΟ την pre-filled member card multi100 …αξίας 100€!

Η Pre-filled Member Card multi200, όπως και η Pre-filled Member Card multi100, είναι προφορτισμένες κάρτες με το χρηματικό ποσό των 200€ και 100€ αντίστοιχα, το οποίο μπορείτε να το καταναλώσετε για τις επισκέψεις σας στο Therme MedSpa Παλλήνης όπως και όποτε επιθυμείτε.

Η αξία των συνεδριών που θα πραγματοποιείτε σε κάθε σας επίσκεψη θα αφαιρείται από το ποσό της κάρτας, βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου και ταυτόχρονα θα έχετε την αναλυτική λίστα με το υπόλοιπό σας και τις ημερομηνίες με τις επισκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί.
Επίσης οι Pre-Filled Member Cards με την δική σας συγκατάθεση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από συγγενείς ή φίλους, ή ακόμα έχετε την δυνατότητα να εκδώσετε δωροεπιταγές προς τρίτους για δώρα εορτών, επετείων κ.α.

Έχουν απεριόριστη χρονική διάρκεια διατηρώντας ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς κανένα κόστος.

(Το Therme MedSpa επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να τροποποιήσει στο μέλλον τη λίστα των υπηρεσιών που εξαιρούνται).

Από τις Pre-Filled Member Cards εξαιρούνται οι θεραπείες: Medicool plus – PRP – TCA – HIFU – Laser αποτρίχωση

Pre-filled member card by Therme MedSpa και κινηθείτε ευέλικτα και ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες μας και πολλά πολλά Δώρα!