ΓΕΜΗ 1699401000 | Σας καλωσορίζουμε στο Therme MedSpa

Χαιρετισμός

Καλώς ήλθατε στο Therme MedSpa

Η Μαριαλένα Φιοραβάντη,

γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.
Το 1987 επιστρέφει στην Ελλάδα και τελειώνοντας το λύκειο, μετά από πανελλαδικές εξετάσεις φοιτά στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας των σχολών Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, απ’ όπου και αποφοίτησε με αριστείο.

Ωστόσο μεταπτυχιακά, συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα ειδικών εφαρμογών Laser, στην διατροφολογία, αλλά και σε εναλλακτικές επιστήμες υγείας – ευεξίας όπως: Shiatsu, ρεφλεξολογία, αγιουρβέδα, αρωματοθεραπεία και θαλασσοθεραπεία σε σχολές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 1992, δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία τον πολυχώρο Looks & Figure όπου συνδυάζει για πρώτη φορά τις θεραπείες προσώπου και σώματος με Well – Being πριν ακόμα αρχίσουν να εφαρμόζονται στην Ελλάδα και από το 1998 είναι μέλος του συνδέσμου Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος, ενώ το 2013 γίνεται επίσημα μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης

Αργότερα συνεργάζεται με γνωστό πλαστικό χειρουργό στην προετοιμασία αλλά και αποκατάσταση Lifting ενώ ταυτόχρονα διδάσκει στα τμήματα αισθητικής των Τ.Ε.Ε. της ανατολικής Αττικής.

Πιστή στην φιλοσοφία της δια βίου μάθησης, από το 1994 μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε μια πληθώρα καταξιωμένων συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα αλλά και το Παρίσι, τη Μάλτα, την Αμερική και την Αυστραλία, κατοχυρώνοντας τα απαραίτητα Certificates of Higher Education in Antiaging and Beautician Applications.

Το 2003 επεκτείνει και αναβαθμίζει τον χώρο ομορφιάς  Looks & Figure μετατρέποντάς τον στην επόμενη επαναστατική του διάσταση. Συνδυάζει υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής και Well – Being και δημιουργεί το Therme MedSpa με μια ομάδα αυστηρά επιλεγμένων πτυχιούχων αισθητικών και θεραπευτών.

Μετά από μια καταξιωμένη 20ετή πορεία, το Therme MedSpa με συνεχή και δυναμική ανάπτυξη, καθιερώνει την επαγγελματική του φήμη, δημιουργεί εξελίξεις και καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να κατακτήσει το 2013, την 10η θέση πανελλαδικά σαν κέντρο αισθητικής της χρονιάς,  ενώ το 2014 ανεβαίνει στην 2η θέση.

Φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Therme MedSpa.

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι μοναδικός, τόσο που ο 21ος αιώνας ανάγει την ομορφιά και την αισθητική φροντίδα ως απαραίτητο καθημερινό αγαθό, γιατί η κοινωνία μας το απαιτεί.

Μία όμορφη, υγιής και καλαίσθητη εμφάνιση, είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, το διαβατήριο για μια ευτυχισμένη ζωή σε όλους τους τομείς.

Στο Therme MedSpa εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες και ακολουθούμε με απόλυτη προσήλωση όλα τα νέα δεδομένα για να τα μεταφέρουμε άμεσα σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και επιλέγετε να είστε κοντά μας.

Οι θεραπείες μας κινούνται γύρω από 4 βασικούς άξονες:

  • Την αναστροφή της γήρανσης των κυττάρων - αντιγήρανση
  • Τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα - γιατί ο κάθε άνθρωπος και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός
  • Την παροχή υψηλής τεχνογνωσίας και τέλος
  • Την ανάδειξη της εσωτερικής ομορφιάς!

Η δική σας παρουσία σε συνδυασμό με τη δική μας δέσμευση και το πάθος για την τελειότητα, επιτυγχάνουν αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Για όλους εσάς λοιπόν που θέλετε να είστε λαμπεροί αλλά και να παραμένετε νέοι… η ομάδα μου κι εγώ σας περιμένουμε!

Σας ευχαριστώ.