Τα πάντα μπορούν να εντοπιστούν, να διαγνωστούν, να αναλυθούν και στη συνέχεια να θεραπευτούν

H Δερμοανάλυση αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία για τον εντοπισμό και διάγνωση προβληματικών καταστάσεων της επιδερμίδας που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι
και μας βοηθά να προσαρμόσουμε την θεραπεία κατάλληλα, όπως και τα προϊόντα αγωγής για το σπίτι.

Επίσης ο ειδικός προσομοιωτής μας δείχνει ποια θα είναι η κατάσταση του δέρματος μετά από 5-7 χρόνια εάν τα προβλήματα που εμφανίζονται δεν αποκατασταθούν.


Με την Δερμοανάλυση και την υποστήριξη σύγχρονων συστημάτων διάγνωσης των βλαβών της επιδερμίδας, προσδιορίζουμε την κατάσταση του δέρματος και άλλους κρίσιμους παράγοντες όπως ενυδάτωση, ελαστικότητα, χαλάρωση, πόρους, κηλίδες, ρυτίδες, κ.α., έτσι ώστε να προχωρήσουμε εξατομικευμένα στην ακριβή αποκατάσταση τυχόν αναγκών, βλαβών ή παθήσεων της επιδερμίδας με την κατάλληλη πρόταση και εφαρμογή πρωτοκόλλων θεραπειών ή καλλυντικής θεραπείας.


Το Meicet Skin Analysis στο Therme MedSpa λειτουργεί με τον μοναδικό αλγόριθμο γραφικών, την ανάλυση προσώπου και την τεχνολογία σύγκρισης μεγάλων δεδομένων δέρματος.
Στη συνέχεια παρέχει αναφορά δεδομένων για τα συμπτώματα που εμφανίζει κάθε δέρμα, με πρόβλεψη των αναγκών του για 5 – 7 χρόνια.
Μέσω της διαδικασίας διασφαλίζεται η ορθή, επιστημονική και αντικειμενική διάγνωση των αναγκών της επιδερμίδας.
Η σωστή διάγνωση, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την θεραπεία του προβλήματος και την επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής ή προληπτικής μεθόδου.


Πως γίνεται η δερμοανάλυση:
Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, και σε πολύ σύντομο χρόνο έχουμε μια ανάλυση της κατάστασης του δέρματος με διαφορετικές αναλύσεις και φίλτρα.
Το Meicet Skin Scaner αναγνωρίζει επιπλέον την ευαισθησία του δέρματος, κηλίδες, ρυτίδες, πόρους, μελαγχρωματικές βλάβες, πορφυρίνες κ.α. καταστάσεις, ενώ παράλληλα ανιχνεύει ορισμένες δερματικές παθήσεις όπως η λεύκη και άλλες διαταραχές ή προβλήματα της επιδερμίδας που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.


Πως αξιολογούνται τα ευρήματα:
Μέσω ξεχωριστών αναλύσεων και εικόνων προσδιορίζεται η ευαισθησία του κάθε δέρματος, πραγματοποιώντας έναν έλεγχο προβλημάτων του ευαίσθητου δέρματος.
Με τη λήψη εικόνων από διασταυρούμενο πολωμένο φάσμα | crosspolarized spectrum, φιλτράρεται η πιο λεία επιφάνεια του δέρματος, έτσι ώστε να παρατηρήσουμε την κεράτινη στοιβάδα του δέρματος, να δούμε τη διαφάνεια του δέρματος, και την εμφάνιση προβλημάτων με τριχοειδή αγγεία ή μελάγχρωση.
Ο χάρτης θερμότητας δείχνει την κατανομή της περιεκτικότητας σε αιμοσφαιρίνη.
Το κόκκινο αναφέρεται στην περιοχή με υψηλή περιεκτικότητα σε αιμοσφαιρίνη. Φυσιολογικά, μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος τότε έχει φλεγμονή ή έχει άλλες βλάβες και η περιεκτικότητα σε αιμοσφαιρίνη σε αυτήν την περιοχή θα έχει αυξηθεί, και εκδηλώνεται ως ερυθρότητα του δέρματος στην περιοχή.
Ο χάρτης των Κόκκινων Περιοχών λαμβάνεται με διασταυρωμένο -πολωμένο φως| cross-polarized light και παρουσιάζεται ανάλογα με το βάθος των σωματιδίων.


Εμφανίζονται συμπτώματα:
– Δερματικής τελαγγειεκτασίας
– Ευαισθησίας
– Φλεγμονής
– Κόκκινων ραβδώσεων του αίματος.
Ξεχωριστές αναλύσεις χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των προβλημάτων της επιδερμικής εναπόθεσης χρωστικής (Κηλίδες/Μελάγχρωση).
Ο χάρτης SPOTS βοηθάει στην απεικόνιση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας (μέγεθος και χρώμα κηλίδων).
Τυπικά καφέ ή κόκκινα σημάδια δέρματος, τα οποία μπορεί να μην είναι εμφανή με γυμνό μάτι και ξεχωρίζουν από τον κανονικό χρωματικό τόνο του δέρματος.
Τα προβλήματα που μπορούμε να δούμε είναι:
Επιφανειακή χρωστική ουσία, σημάδια ακμής, κηλίδες ή βλάβη από τον ήλιο.


Πως γίνεται ο έλεγχος των ρυτίδων και της βιολογικής γήρανσης:
Για τον έλεγχο των Ρυτίδων και της Βιολογικής Γήρανσης πραγματοποιούνται ξεχωριστές αναλύσεις.
Μέσω του παράλληλου πολωμένου φωτός|parallel polarized light, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε: υφή του δέρματος καθώς και τις γραμμές διαφορετικών αποχρώσεων χρώματος.
Μέσα από τις γραμμές, μπορούμε να δούμε καθαρά την κατανομή της υφής και του βάθους της βλάβης.
Μέσω του παράλληλου πολωμένου φωτός|parallel polarized light, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε:
– υφή της επιφάνειας του δέρματος
– έλλειψη νερού
– σχηματισμός ρυτίδων
– χαλάρωση του δέρματος
– τους πόρους της επιφάνειας του δέρματος
– ουλές ακμής
– καθώς και τα σημεία που θα εμφανιστούν οι μελλοντικές ρυτίδες.
Στοιχείο που μας βοηθά στο να ενισχύσουμε τη διαχείριση του εκ των προτέρων.
Η Υπερμελάγχρωση λαμβάνεται με UV light, η οποία μπορεί να φωτογραφίσει χοριακά προβλήματα που τα μάτια δεν μπορούν να δουν.
Μέσω των διαφορετικών φθοριζουσών εκφράσεων και εκκρίσεων των κυττάρων του δέρματος, μπορούμε να διακρίνουμε:
το βαθμό εναπόθεσης χοριακής χρωστικής (μελανίνης) γεροντικών κηλίδων και των σημαδιών ακμής.
την εναπόθεση χημικών χρωστικών ουσιών (μόλυβδο & ψευδάργυρο) η οποία προκύπτει από υπερβολική χρήση καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις σε χημικά συστατικά.
Ξεχωριστές αναλύσεις χρησιμοποιούνται μαζί για τον έλεγχο της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων, της ακμής, της λιπαρότητας και των πόρων.


Πως συγκρίνονται τα αποτελέσματα:
Μέσω της διαδικασίας της Δερμοανάλυσης τέλος, γίνεται σύγκριση με την εφαρμογή ανάλυσης προτύπων και βαθμολογεί το δέρμα του εξεταζόμενου σε σύγκριση με άλλα ίδιας ηλικίας και τύπου δέρματος, με βάση τη βάση δεδομένων μας για εκατομμύρια χαρακτηριστικά δέρματος.
Με βάση τη συνολική κατάσταση του δέρματος και την ηλικία.


Κλείστε κι εσείς τώρα το ραντεβού σας για την δίκη σας δερμοανάλυση!