Υπερσύγχρονη ψηφιακή μεσοθεραπεία με βιοαισθητήρες για ελεγχόμενη έγχυση των διαλυμάτων


Νέας γενιάς υπερσύγχρονη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με Electroporation και Microchip, πολλαπλών εγχύσεων ειδικών κοκτέιλ θρεπτικών συστατικών στο μεσόδερμα, με άμεσο αποτέλεσμα, χωρίς πόνο, χωρίς αποθεραπεία, χωρίς βελόνες, χωρίς τραυματισμό!


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Μεσοθεραπείας Mesoskin από άλλες επεμβατικές ή μη, μεθόδους;
Η συσκευή μεσοθεραπείας Mesoskin στηρίζει την επιτυχία της στην τεχνολογία EPM που συνδυάζει Electroporation (ηλεκτροπόρωση) και microchip που ανιχνεύει τις ανάγκες του δέρματος και επιλέγει ακριβώς την ποσότητα αλλά και το βάθος έκχυσης, δημιουργώντας μικροδιόδους στο δέρμα διαπερνώντας το προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας, για την άμεση διαδερμική εισχώρηση των δραστικών μεσοθεραπευτικών διαλυμάτων στο μεσόδερμα αναίμακτα, ελεγχόμενα 100% από το microchip και αποτελεσματικά σε βάθος 0,3 – 0,8 mm, επιτυγχάνοντας τόνωση της μικροκυκλοφορίας, αύξηση του μεταβολισμού και επιβράδυνση της γήρανσης των κυττάρων, χωρίς βελόνες και τραυματισμούς που στρεσάρουν το δέρμα.


Σε ποια προβλήματα δίνει λύση;
Η Μεσοθεραπεία με τη συσκευή Mesoskin έχει άριστα αποτελέσματα, στη γήρανση του προσώπου, στις ρυτίδες, τις ουλές, τις πανάδες, την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών.


Η τεχνολογία Electroporation and Microchip:
Η μέθοδος της Ηλεκτροπόρωσης με microchip, είναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί αυτόματο ηλεκτρικό παλμό (us – ms), με σκοπό να αλλάξει προσωρινά τη δομή του επιδερμικού ιστού δημιουργώντας διμερή  κανάλια, ώστε να αυξήσει την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης για να επιτύχει την επιθυμητή απορρόφηση των δραστικών θρεπτικών συστατικών, επιτρέποντας έτσι στα υδρόφιλα μόρια που προηγουμένως δεν μπορούσαν να απορροφηθούν, να εισαχθούν στα κύτταρα σε βάθος διήθησης 0,3 – 0,8 mm, αποφεύγοντας την όποια ζημιά στα επιδερμικά κύτταρα.


Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα και πόσο διατηρούνται;

Αμέσως μετά την 1η κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι ενυδατωμένο και ευλύγιστο και μετά από μία σειρά θεραπειών οι μεγάλοι πόροι, το τραχύ δέρμα και άλλα δερματικά θέματα έχουν τεράστια βελτίωση.

Το δέρμα δεν είναι πια ξηρό ούτε ξεφλουδίζει, η συγκράτηση νερού έχει αυξηθεί και αν επιμείνουμε σε μακράς διάρκειας θεραπείες, οι ρυτίδες, η χαλάρωση και το άτονο δέρμα γίνονται παρελθόν.
Ωστόσο σε θεραπεία τριχόπτωσης, μετά από δύο μήνες επανεμφανίζονται νέα μαλλιά, η τριχόπτωση σταματάει, η επανέκφυση βαθμιαία αυξάνεται, η θρεπτικότητα του τριχωτού της κεφαλής έχει βελτιωθεί και η ρίζα έχει γίνει πιο γερή.

Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια αρκεί κανείς να χρησιμοποιεί και τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά, με τακτικές συνεδρίες συντήρησης.


Πως εφαρμόζεται;
Το πρώτο βήμα είναι πάντα η συμβουλευτική επίσκεψη.
Στην επίσκεψη αυτή θα διαγνώσουμε και θα συζητήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και εάν θεωρηθεί απαραίτητο θα προχωρήσουμε σε test αλλεργίας.
Εφόσον όλα είναι με το μέρος μας, μετά το πρώτο 24ωρο μπορούμε να ξεκινήσουμε με την πρώτη συνεδρία ή οποία περιλαμβάνει και τις εξατομικευμένες οδηγίες.