Με χρυσή αποστειρωμένη βελόνα μιας χρήσεως που εισάγεται σε όλο το μήκος του θύλακα

Μία πολύ λεπτή χρυσή αποστειρωμένη βελόνα μιας χρήσεως, εισάγεται απαλά σε όλο το μήκος του θύλακα χωρίς να τρυπήσει το δέρμα, γιατί η διάμετρος της είναι μικρότερη από τη διάμετρο του τριχοσμηγματογόνου θύλακα και γι’ αυτό δεν επιφέρει καθόλου πόνο και ο χειρισμός είναι αναίμακτος.

Ο μικρός πόνος που αισθάνεται ο θεραπευόμενος είναι από τη διοχέτευση ενός σύντομου και ασθενούς ηλεκτρικού ρεύματος κατά μήκος της τρίχας.

Με το νέου τύπου μηχάνημα της Sorisa έχουμε την ευχέρεια να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη παλμοσειρά ρεύματος προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Μπορεί να παρατηρηθεί κάποιος ερεθισμός του δέρματος που θα διαρκέσει από μία ώρα μέχρι λίγα εικοσιτετράωρα.

Με τη σωστή επαγγελματική και προσεκτική εφαρμογή δεν μένουν ποτέ σημάδια και δεν έχετε να φοβηθείτε για καμία παρενέργεια στο δέρμα σας, ούτε για την εποχή που την εφαρμόζετε, αλλά ούτε και αργότερα.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ηλεκτρόλυσης με βελόνα είναι ότι αποδυναμώνουμε μόνο τις τρίχες εκείνες τις οποίες επιλέγουμε και όχι όπως τα άλλα μέσα που εφαρμόζονται σε όλη την περιοχή και ενεργούν σε δέρμα, σε τρίχες και σε χνούδι χωρίς την ευχέρεια της επιλογής.

Είναι η ιδανική μέθοδος για ξανθές και άσπρες τρίχες.