Απαλλαχθείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με το νέας γενιάς 3nrgy Laser · Alexandrite ∙ Diode ∙ NdYag

Αποκτήστε λείο δέρμα απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με το τελευταίας γενιάς Diamond 3πλό Laser, αποκλειστικά στο Therme MedSpa!

Το Diamond 3NRGY laser είναι τρίτης γενιάς laser που χρησιμοποιεί την τεχνική της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης (SPTL) και που στόχο έχει τα χρωμοφόρα αναγεννητικά κύτταρα του τριχικού θύλακα.
Στοχεύοντας τα, προκαλείται θερμική διάσπαση του θύλακα και της τρίχας ενώ αφήνει ανέπαφους τους γύρω ιστούς.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ουσιαστική αποδόμηση και την καταγένεση νέων τριχών.
Το Diamond 3NRGY laser διαθέτει νέας γενιάς τεχνολογία τριπλού μήκους κύματος Alexandrite ∙ Diode ∙ NdYag και τριπλό ελεγχόμενο σύστημα ψύξης με ειδικό ψηφιακό αισθητήρα ελέγχου του Ph, έτσι ώστε η αποτρίχωση να είναι ευχάριστη και σχεδόν ανώδυνη.

Σε σύγκριση με άλλα συστήματα laser αποτρίχωσης, με το Diamond 3NRGY laser επιτυγχάνεται πιο ανώδυνα βαθύτερη απορρόφηση της ενέργειας λόγω των τριών μηκών κύματος, άρα αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διάσπαση των αναγεννητικών κυττάρων του τριχικού θύλακα, αλλά και λόγω της εξελιγμένης τεχνολογίας καταφέρνει να μειώσει στο ήμισυ τον χρόνο της συνεδρίας από παλαιότερα Laser !

Τα χαρακτηριστικά αυτά κάνουν το Diamond 3NRGY Laser  την πιο κατάλληλη τεχνολογία αποτρίχωσης, προσφέροντας ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και όλα τα είδη τριχών, 12 μήνες το χρόνο.


Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσω laser αποτρίχωση;
Όλες οι εποχές ενδείκνυνται για laser αποτρίχωση, ωστόσο επειδή η χώρα μας είναι χώρα με αρκετή ηλιοφάνεια και θέλουμε να κάνουμε μπάνια και ηλιοθεραπεία, φροντίζουμε να απέχουμε για μία εβδομάδα από αυτές τις δραστηριότητες, ή αν εκτεθούμε πρέπει να είμαστε πολύ τυπικοί με την αντηλιακή προστασία.


Τι ποσοστό επιτυχίας έχει η laser αποτρίχωση;
Το ποσοστό επιτυχίας είναι η μόνιμη απομάκρυνση της τάξεως του 70% με 85% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
Κανένα σύστημα laser μέχρι σήμερα, όσο νέας τεχνολογίας κι αν είναι, δεν μπορεί να δώσει μεγαλύτερο αποτέλεσμα.
Από την άλλη πλευρά, η χρήση εναλλακτικών μεθόδων αποτρίχωσης με προσωρινά αποτελέσματα όπως κερί – χαλάουα – αποτριχωτικές κρέμες ή ξυραφάκι, πολύ συχνά προκαλούν ανεπιθύμητες δερματικές βλάβες όπως:
– ερεθισμούς
– θυλακίτιδα
– τοπική φλεγμονή
– αλλεργικές αντιδράσεις
– επιδείνωση της υπάρχουσας τριχοφυΐας
– δημιουργία ή επιδείνωση ευρυαγγειών στην περιοχή της αποτρίχωσης
– χαλάρωση του δέρματος
– εκχυμώσεις
– χρωματικές διαταραχές (υποχρωμίες ή μελαγχρώσεις)


Χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες και γιατί;
Η ανάπτυξη της τρίχας εξελίσσεται μέσα από τρεις φάσεις:
– την αναγενή φάση (η γέννηση της τρίχας με την ρίζα),
– την καταγενή φάση (η περίοδο υποστροφής, με διάρκεια 2 έως 4 εβδομάδες όπου η τρίχα ωριμάζει και αρχίζει την αποκόλλησή της από τη ρίζα) και – το τελογενές στάδιο (περίοδο αδράνειας, με διάρκεια 2 έως 4 μήνες όπου η τρίχα είναι ανενεργή και έτοιμη να πέσει).
Η φάση που το laser δίνει το αποτέλεσμα είναι το αναγενές στάδιο.
Επειδή όλες οι τρίχες δεν βρίσκονται τη στιγμή της συνεδρίας στο αναγενές στάδιο και έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, δεν είναι δυνατόν σε μία συνεδρία να καταπολεμηθεί εξ ολοκλήρου η τριχοφυΐα, γι αυτό απαιτούνται τακτικές προγραμματισμένες επισκέψεις ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Η laser αποτρίχωση αφήνει σημάδια; Υπάρχει κίνδυνος;
Με το Diamond 3NRGY Laser δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Δεν αφήνει σημάδια γιατί ενεργεί σε βάθος, στοχεύει επιλεκτικά και διαθέτει όλες τις κατάλληλες διεθνείς πιστοποιήσεις FDA και ISO.


Είναι επίπονη η διαδικασία της αποτρίχωσης με laser, κι αν ναι τι μπορώ να κάνω για να μην νοιώθω ενόχληση;
Επειδή το Diamond 3NRGY Laser διαθέτει τριπλό ενσωματωμένο ειδικό σύστημα ψύξης δεν υπάρχει αίσθηση πόνου κατά την εφαρμογή.
Ωστόσο αν υπάρχει κάποια ειδική ευαισθησία θα σας προτείνουμε τρόπους ώστε να νιώσετε άνετα και ευχάριστα.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω κερί ή ξυράφι ανάμεσα στις θεραπείες laser;
Όταν έχουμε επιλέξει μέθοδο laser για την καταπολέμηση της τριχοφυΐας απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι θύλακες να έχουν τρίχα γιατί η ακτινοβολία απορροφάται από τα χρωμοφόρα στοιχεία της.
Άρα αν θέλουμε να μην φαίνονται οι τρίχες από τη μία συνεδρία έως την άλλη, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξυραφάκι ή κρέμα αποτρίχωσης.
Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε μεθόδους που ξεριζώνουν τις τρίχες όπως κερί, τσιμπιδάκι, κλωστή κ.α


Τι πρέπει να προσέξω μετά την laser αποτρίχωση;
Το πρώτο 24ωρο αποφεύγονται τα υπερβολικά ζεστά μπάνια, και η γυμναστική, ενώ για μία εβδομάδα περίπου αποφύγετε το φυσικό ή τεχνητό μαύρισμα.
Ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιείτε καθ όλη τη διάρκεια της laser θεραπείας, αντηλιακή με δείκτη προστασίας 30+.