ΓΕΜΗ 1699401000 | Σας καλωσορίζουμε στο Therme MedSpa

Κάρτα Μέλους

Κάρτα μέλους Pre-Filled Member Card by Therme MedSpa

Με την αγορά της προφορτισμένης κάρτας μέλους  Pre-filled member card multi300  …αξίας 300€, σας δίνουμε ΔΩΡΟ την Pre-filled member card multi100  …αξίας 100€

Η Pre-filled member card multi300, είναι προφορτισμένη κάρτα με το χρηματικό ποσό των 300€ το οποίο μπορείτε να καταναλώσετε για τις επισκέψεις σας στο Therme MedSpa Παλλήνης όπως και όποτε επιθυμείτε.

Προσκομίζοντας την Pre-filled member card στην υποδοχή σε κάθε σας επίσκεψη, η αξία της υπηρεσίας ή των υπηρεσιών που πραγματοποιήσατε αφαιρείται από το ποσό της Pre-filled Member Card βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου και ταυτόχρονα έχετε την αναλυτική λίστα με το υπόλοιπό σας και τις ημερομηνίες με τις υπηρεσίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Επίσης η Pre-Filled member card, με την δική σας συγκατάθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συγγενείς ή φίλους, ή ακόμα έχετε την δυνατότητα να εκδώσετε δωροεπιταγές προς τρίτους για δώρα εορτών, επετείων κ.α.

Η Pre-filled member card έχει απεριόριστη χρονική διάρκεια, διατηρώντας ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς κανένα κόστος.

*Εξαιρούνται οι υπηρεσίες : Medicool Plus – Lipofreeze – Prp – Tca – HiFu – Laser αποτρίχωση
(Το Therme MedSpa επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να τροποποιήσει στο μέλλον τη λίστα των υπηρεσιών που εξαιρούνται).

Pre-filled member card by Therme MedSpa και κινηθείτε ευέλικτα και ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες μας και πολλά πολλά Δώρα!