Καινοτομία και εξειδίκευση στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων προηγμένης αντηλιακής προστασίας

Με γνώμονα τη μοναδικότητα του κάθε τύπου δέρματος και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τους κινδύνους που εγκυμονούν από την έκθεση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, στην Suntique χρησιμοποιούνται πρωτοποριακές τεχνικές που προστατεύουν, αναδεικνύουν και δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα.
Με αποκλειστικά φυσικά και οργανικά αντηλιακά φίλτρα, φιλικά προς το δέρμα, όλα τα προϊόντα έχουν δείκτη δερματικού ερεθισμού 0.00.
Επίσης, τα προϊόντα Suntique διαθέτουν φίλτρα που δεν ερεθίζουν τα μάτια, ενώ η τεχνολογία της πρωτοποριακής σύνθεσής τους, τους επιτρέπει να αναπτύσσουν αντηλιακά προϊόντα που δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση ή λευκά υπολείμματα στην επιδερμίδα, απορροφούνται γρήγορα και δίνουν μια μοναδική λάμψη.
Φροντίζουν για τη μέγιστη προστασία του δέρματός σας, από τις πιο επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου.

Γι’ αυτό και τα προϊόντα Suntique:
✔ διαθέτουν UVA δείκτη προστασίας PA++++ και UVB με SPF 50.
✔ παράλληλα έχουν την ιδιότητα να επιδιορθώνουν και να αποκαθιστούν τις δερματικές φθορές που έχουν προκληθεί από την έκθεση στον ήλιο, μέσα από αντιοξειδωτικά, ενυδατικά, λευκαντικά, αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντικά συστατικά.

Στην Suntique θα βρείτε την αντηλιακή προστασία που χρειάζεται το δικό σας δέρμα. Γιατί;
Γιατί δεσμεύονται να σας προσφέρουν τις πιο καινοτόμες, βελτιστοποιημένες και εξατομικευμένες αντηλιακές λύσεις για την επιδερμίδα σας.

http://www.suntique.net/