Κλινικός βαθύς καθαρισμός προσώπου με ειδικό πρωτόκολλο από κορυφαίες δερματολογικές κλινικές της Ευρώπης


Εξατομικευμένος κλινικός βαθύς καθαρισμός προσώπου.
Η αρχή για ένα όμορφο, υγιές δέρμα και το πρώτο απαραίτητο βήμα περιποίησης δεν είναι άλλο από τον βαθύ καθαρισμό.
Στον βαθύ καθαρισμό αφαιρούμε οξειδωμένο σμήγμα, νεκρά κύτταρα, ρύπους, σκόνη και τοξίνες και καθαρό πλέον το δέρμα βελτιώνει τις κυτταρικές του λειτουργίες, τα προϊόντα περιποίησης απορροφούνται καλύτερα και είναι ιδανική προετοιμασία πριν από άλλες θεραπείες προσώπου.
Ο βαθύς καθαρισμός είναι μια αγωγή που απαιτεί γνώσεις δερματολογίας και αισθητικής για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Γι αυτό στο Therme MedSpa έχουμε επιλέξει άρτια εκπαιδευμένους πτυχιούχους αισθητικούς και κοσμετολόγους, που θα αναλάβουν την εξειδικευμένη αυτή αγωγή και εσείς θα απολαύσετε όλα τα οφέλη της.


Κάθε πότε πρέπει να κάνω βαθύ καθαρισμό προσώπου;
Ανάλογα τον τύπο του δέρματος προτείνουμε:
– ακνεϊκό δέρμα – στην αρχή κάθε 15 μέρες και μετά με συχνότητα 1 φορά το μήνα
– λιπαρό δέρμα – 1 φορά το μήνα
– μεικτό δέρμα (λιπαρή Τ ζώνη και ξηρές παρειές) – 1 φορά κάθε 3 μήνες
– ξηρό, ώριμο δέρμα – 1 φορά το χρόνο,
βέβαια πολλές καταστάσεις δέρματος μπορεί να τροποποιήσουν αυτά τα δεδομένα και να αναθεωρηθεί η συχνότητα.

Για παράδειγμα μετά από ασθένειες, φλεγμονώδεις καταστάσεις, μετά από διακοπές ή ακόμα και μετά από πολύωρες πτήσεις κ.α, η παραγωγή σμήγματος αυξάνεται και ο καθαρισμός προσώπου είναι πιο συχνά απαραίτητος.


Διαδικασία αγωγής του Customized Deep Facial Cleansing
Όπως ακριβώς λέει η ονομασία του, ο καθαρισμός προσώπου είναι εξατομικευμένη αγωγή σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.
Θα εφαρμόσουμε την τεχνολογία και τα δερμοκαλλυντικά που είναι κατάλληλα τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση του δέρματος.

Πιο ειδικά:

Σε δέρμα μεικτό λιπαρό με τάση ακμής:
Θα χρησιμοποιήσουμε δερμοκαλλυντικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και πολυυδροξυοξέα, θα εφαρμόσουμε ατμό, θα κάνουμε διάνοιξη και υψίσυχνα για αντισηψία και ειδική μάλαξη που βελτιώνει την δράση των σμηγματογόνων αδένων.

Σε δέρμα ευαισθητοποιημένο, ξηρό με υπερμελαγχρώσεις:
Ακολουθούμε ειδικό πρωτόκολλο με δερμοκαλλυντικά που ενισχύουν τον αδύναμο συνδετικό ιστό εφοδιάζοντας τον με πολύτιμα στοιχεία όπως εκχύλισμα κισσού, ένζυμα, βιταμίνες, υδατοδιαλυτά έλαια και χρήση ατμού, διάνοιξη και ειδική μάλαξη επαναφοράς της φυσικής υγρασίας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Δέρμα άτονο με διεσταλμένους πόρους, αφυδάτωση, κηλίδες και θαμπάδα:
Θα ακολουθήσουμε ειδικό πρωτόκολλο με απολεπιστικά δερμοκαλλυντικά που ρυθμίζουν το Ph του δέρματος μαζί με ατμό, υψίσυχνα και σονοφόρεση για ασύγκριτη λάμψη και ανανέωση του δέρματος.

Ωστόσο, λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις προσωπικές ανάγκες και το lifestyle σας, προσαρμόζοντας τον καθαρισμό προσώπου στα δικά σας δεδομένα.
Πότε ένας καθαρισμός προσώπου δεν πρέπει να αντιγράφεται, γιατί οι ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας είναι διαφορετικές και εξατομικευμένες.


Θα έχω κάποιον ερεθισμό μετά τον καθαρισμό και τι χρειάζεται να προσέξω;

Αυτή ακριβώς είναι η επιτυχία του Customized Deep Facial Cleansing στο Therme MedSpa.
Δεν θα έχετε κανένα ερεθισμό.

Αν έχετε λιπαρό ακνεϊκό ή ευαισθητοποιημένο δέρμα ίσως φανεί κάποια ανεπαίσθητη αντίδραση λίγων ωρών, αλλά κι αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο.
Μετά την αγωγή θα σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες για το πως να φροντίζετε το δέρμα σας, τι χρειάζεται να αποφεύγετε, όπως εάν είναι απαραίτητο να παραλείψετε το πρώτο 24ωρο κάποιες δραστηριότητες.

Ακόμα κι αν μετά τον καθαρισμό προσώπου έχετε προγραμματίσει κάποια έξοδο μπορούμε εάν επιθυμείτε, να κάνουμε ειδικό μακιγιάζ με τα προϊόντα Jane Iredale τα οποία ενδείκνυνται μετά από θεραπείες προσώπου και είναι 100% ασφαλή, λόγω των ορυκτών μετάλλων που περιέχουν στην σύνθεσή τους.