Μια καινοτόμο, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων RF

Η τεχνολογία NOVAQUES RF Microneedling αποτελεί μια καινοτόμο ελάχιστα επεμβατική θεραπεία κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων RF, η οποία αναζωογονεί το δέρμα βελτιώνοντας την ελαστικότητα την υφή και τη δομή του.

Η θεραπεία με NOVAQUES RF Microneedling διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές.


Η νέα θεραπεία με κλασματικές ραδιοσυχνότητες ενδείκνυται για την αντιμετώπιση:
– της φωτογήρανσης,
– των κηλίδων,
– των ρυτίδων,
– των ραγάδων,
– των ουλών ακμής,
– της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα


Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την προηγμένη τεχνολογία NOVAQUES RF Microneedling, οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα.
Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, τις παρειές, τις περιοχές γύρω από τα μάτια και το σαγόνι.
Εκτός από το πρόσωπο επίσης εφαρμόζεται στο λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εκπληκτικό και φαίνεται αμέσως μετά τη θεραπεία, με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών.
Η αναδόμηση του δέρματος όμως, είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Η θεραπεία είναι ασφαλής και ανώδυνη για τον αποδέκτη με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή ψύξης και οικονομικά προσιτή προσφέροντας μια λαμπερή επιδερμίδα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος.
Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποχωρούν άμεσα.


Η θεραπεία NOVAQUES RF Microneedling πλεονεκτεί, συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι:
είναι ανώδυνη, απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας,
διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-4mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Επιπλέον, δεν επηρεάζει την επιδερμίδα, ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και καλοκαίρι.
Τέλος, έχει το μικρότερο κίνδυνο για την εμφάνιση επιπλοκών, όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.


Συστήνεται για ηλικιακές ομάδες 20+ άντρες και γυναίκες.