Μικρονυγμοί προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ-ματιών-χειλιών με τη συσκευή ProtonPen

Η PROTONPEN Nanoneedling αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο με την οποία η διείσδυση και αξιοποίηση των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται στο δέρμα αυξάνονται κατά 97%!

Οι nano-βελόνες χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με τα συστήματα αναδόμησης δέρματος και τους ορούς ενδοδερμικής διέγερσης , ενισχύοντας τα αποτελέσματά τους.

Πρόκειται για μια 100% ασφαλή διαδικασία, χωρίς ερεθισμούς για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξασφαλίζοντας θεαματικά αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα, ενώ αποτελεί ιδανική μέθοδο και για την καλοκαιρινή περίοδο.


Τι είναι η προηγμένη συσκευή ProtonPen και ποια η δράση της;
Το ProtonPen είναι μία συσκευή προηγμένης τεχνολογίας με κεφαλή από 16 nano-βελόνες κομμένες με Laser μήκους από 0.25 έως 3.00 mm, για να επιλέγουμε το κατάλληλο βάθος σύμφωνα με την υπό θεραπεία περιοχή.


Πώς δρα η θεραπεία ProtonPen Nanoneedling ;
Η ProtonPen Nanoneedling ενεργοποιεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τους ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή του χορίου που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, των δυο βασικών δομικών πρωτεϊνών του δέρματος.
Η τεχνική εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος και ηλικία με στόχο την ανάπλαση, τη σύσφιξη καθώς και την βελτίωση – μείωση ουλών.


Τι διορθώνει η θεραπεία ProtonPen Nanoneedling ;
– τη γήρανση του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό
– την υπερμελάγχρωση
– τις ουλές και τα σημάδια
– τις ρυτίδες
– τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών
– την βλεφαρόπτωση
– τις λεπτές γραμμές
– την τριχόπτωση και την αραίωση μαλλιών


Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;
Ο χρόνος αποθεραπείας ποικίλει ανάλογα με το βάθος εφαρμογής, την τεχνική και την ευαισθησία του ίδιου του δέρματος, αλλά δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τις λίγες ώρες ή μερικές μέρες.


Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Ο αριθμός και η συχνότητα των εφαρμογών εξαρτάται από το πρωτόκολλο, το μέγεθος του προβλήματος, την περιοχή εφαρμογής και το βάθος εφαρμογής.


Υπάρχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες;
Δεν υπάρχουν σημαντικές αντενδείξεις για την ProtonPen Nanoneedling ενώ οι παρενέργειες είναι σπανιότατες και σε κάθε περίπτωση ήπιες.


Μπορώ να συνδυάσω τη θεραπεία ProtonPen Nanoneedling με άλλες θεραπείες;
Οι θεραπείες ProtonPen Nanoneedling ταιριάζουν απόλυτα με θεραπείες PDT φωτοδυναμικής και μάλιστα μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα συνδυαστικά.