ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ θεραπεία αναδόμησης δέρματος με το TCA Touch Peel by pHformula

Και όταν λέμε ελεγχόμενη το εννοούμε!

Από τα πιο δημοφιλή χημικά πήλινγκ το TCA touch, είναι ένα non-ablative peel 30% τριχλωρικού οξέος με πατενταρισμένο σύστημα μεταφοράς phDVC.
Αυτό είναι σπουδαίο γιατί σημαίνει ότι παρέχει ανώτερη αναδόμηση και ανάπλαση δέρματος χωρίς ερεθισμό και παρενέργειες με άμεση αποθεραπεία και ανώτερα αποτελέσματα αποκατάστασης της υγείας του δέρματος.
Επιπλέον, η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά για να εξασφαλίσει κατά την εφαρμογή ένα άριστο περιβάλλον για τα δερματικά κύτταρα.


Ποιες δερματικές καταστάσεις μπορεί να διορθώσει;
→ γήρανση δέρματος
→ ρυτίδες και λεπτές γραμμές
→ απώλεια όγκου και τόνου
→ πανάδες και δυσχρωμίες
→ ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο
→ λιπαρότητα, διεσταλμένους πόρους
→ ακμή
→ ουλές και σημάδια


Τα χημικά Peelings είναι μία εξειδικευμένη αγωγή με διαλύματα ρυθμισμένου Ph, που όταν εφαρμοστούν πάνω στο δέρμα προκαλούν μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις για την ανανέωση του και τη ρύθμιση των κυτταρικών λειτουργιών.
Το δέρμα μας έχει μία φυσική λειτουργία την γνωστή ως Cellular Turnover (κυτταρική ανανέωση) όπου αποβάλει νεκρά κύτταρα και τα αντικαθιστά με νέα υγιή.
Η ανανέωση και η αντικατάσταση γίνεται κάθε 24 με 28 ημέρες.
Όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εφικτή η εύρυθμη λειτουργία της κυτταρικής αυτής ανανέωσης για πολλούς λογούς όπως:
ηλικία, τύπο δέρματος, κακή χρήση καλλυντικών, φλεγμονές κ.α και η επιδερμίδα συσσωρεύει νεκρά κύτταρα που αδυνατεί να τα αποβάλλει.
Έτσι το δέρμα γίνεται πιο ξηρό, θαμπό, διαγράφονται οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες βαθαίνουν, η παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται, η ακμή επιδεινώνεται, η έκκριση λιπαρότητας και η ερυθρότητα αυξάνεται, με αποτέλεσμα το χρώμα του δέρματος γίνεται ανομοιόμορφο με κακές εναποθέσεις μελανίνης.
Τα χημικά Peelings είναι η καλύτερη επιλογή για την διόρθωση αυτών των βλαβών, είτε σαν μόνη αγωγή, ή σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες.


Γιατί να επιλέξετε TCA touch της pH formula;
– δίνει άμεσο αποτέλεσμα lift
– διεγείρει έντονα την κυτταρική ανανέωση
– η παρουσία της αρμπουτίνης και μαγνησίου στη φόρμουλα προσδίδει εξαιρετικές λευκαντικές ιδιότητες και δίνει άμεση λάμψη
– έχει 2 και όχι 3 μόρια μέσα στα οξέα, για ασφαλή αποτελέσματα
– λόγω του πατενταρισμένου σύστημα μεταφοράς phDVC η απελευθέρωση οξέων είναι απόλυτα ελεγχόμενη στο δέρμα έτσι ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παρενέργεια
– είναι απόλυτα συμβατό με όλους τους τύπους δέρματος.