Μικροδερμοαπόξεση δέρματος με μικροδιαμάντια, ειδικές αμπούλες, ορούς και μάσκες

Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος με ειδική τεχνολογία ελεγχόμενης ρυθμικής απόξεσης της επιδερμίδας, που επιτυγχάνεται με την βαθιά απολέπιση και τη λείανσή του.

Η απόξεση του δέρματος γίνεται με ειδικές κεφαλές μικροδιαμαντιών, μικρές ή μεγάλες, που προσαρμόζονται στη συσκευή μας ανάλογα με την περιοχή του προσώπου που θέλουμε να απολεπίσουμε και ταυτόχρονα με αναρρόφηση των νεκρών κυττάρων πετυχαίνουμε μία ομοιόμορφη και ελεγχόμενη απόξεση.

Η θεραπεία με την τεχνολογία της Μικροδερμοαπόξεσης βελτιώνει τις κυτταρικές λειτουργίες αφού απαλλάσσει το δέρμα από νεκρά κύτταρα και άλλους ρύπους και παράλληλα βελτιώνει πολλές ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως:
– Γήρανση του δέρματος
– Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
– Υπερμελάγχρωση
– Διεσταλμένους πόρους
– Λιπαρότητα
– Ουλές από ακμή
– Ραγάδες


Βήματα θεραπείας Μικροδερμοαπόξεσης:
– σχολαστικός καθαρισμός του δέρματος
– εφαρμογή της τεχνολογίας Μικροδερμοαπόξεσης
– εφαρμογή ειδικού ορού σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος
– προαιρετικά χρήση μάσκας, (που μπορείτε να επιλέξετε από τον πρωτοποριακό κατάλογο Mask Menu που διαθέτει μόνο το Therme MedSpa)


Πώς θα είναι το δέρμα μου μετά από την θεραπεία Μικροδερμοαπόξεσης;
Το δέρμα θα έχει ένα διάχυτο ροζ κόκκινο χρώμα και ίσως νοιώθετε την αίσθηση ‘τραβήγματος’, όμως τις επόμενες ώρες αν τηρηθούν αυστηρά οι οδηγίες μας, η εικόνα αυτή υποχωρεί και το δέρμα θα έχει κάνει σε δύο 24ωρα πλήρη αποκατάσταση


Υπάρχουν εποχές και περιορισμοί στην θεραπεία;
Δεν προτείνουμε την θεραπεία τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η Μικροδερμοαπόξεση μπορεί να εφαρμοσθεί μόνο φθινόπωρο – χειμώνα – άνοιξη και ο ρυθμός και ο αριθμός των θεραπειών γίνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.


Υπάρχουν αντενδείξεις;
Η Μικροδερμοαπόξεση αντενδείκνυται σε περίοδο θηλασμού, σε φλεγμονές του δέρματος, αυτοάνοσα δερματολογικά ή καρκίνο του δέρματος.


Μπορώ να κάνω μακιγιάζ μετά την θεραπεία εάν είναι απαραίτητο;
Στο Therme MedSpa θα βρείτε ειδικό mineral μακιγιάζ που μπορεί να εφαρμοστεί μετά από κάθε θεραπεία, γιατί έχει συστατικά που λόγω της καθαρότητάς τους επιδιορθώνουν και αναπλάθουν το δέρμα.


Τι χρειάζεται να προσέξω μετά την θεραπεία;
Μετά την θεραπεία αλλά και τις επόμενες μέρες θα πρέπει να καθαρίζετε το δέρμα σας με ήπιο καθαριστικό και να εφαρμόζετε ειδικό όρο αποκατάστασης και ανάπλασης.
Ωστόσο εννοείται ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την αντηλιακή σας τις πρωινές και απογευματινές ώρες με τακτική ανανέωση.

Στο Therme MedSpa έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων που διορθώνουν πολλές καταστάσεις δέρματος και παράλληλα μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της θεραπείας