Η κορυφαία θεραπεία λεύκανσης με πάνω από 1000000 ευχαριστημένους πελάτες παγκοσμίως


Η Cosmelan by Mesoestetic είναι παγκοσμίως η κορυφαία θεραπεία λεύκανσης με πάνω από 1000000 ευχαριστημένους πάσχοντες- ασθενείς- πελάτες σε όλο το κόσμο.

Διπλής δράσης θεραπεία με μοναδική αποτελεσματικότητα.

Εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.

Υψηλή ικανοποίηση ασθενών.


Τι είναι η θεραπεία Cosmelan και από τι αποτελείται;
Η θεραπεία Cosmelan είναι θεραπεία λεύκανσης που αφαιρεί πλήρως τις κηλίδες και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους βραχυπρόθεσμα, ενώ μακροπρόθεσμα διατηρεί υπό έλεγχο την τάση της υπερμελάγχρωσης του δέρματος.
Η θεραπεία Cosmelan αποτελείται από 4 φάσεις που είναι απαραίτητες να γίνουν για να επιτύχουμε μοναδικά αποτελέσματα.
Η 1η φάση είναι in cabin treatment και η 2η, 3η και 4η φάση ειδική αγωγή-πρόγραμμα για το σπίτι.


Πως ‘δουλεύει’ η Cosmelan;
Η θεραπεία Cosmelan αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα που δρα στην όλη διαδικασία δημιουργίας πανάδων.
Με αυτό το τρόπο αφαιρείται όλη η συσσωρευμένη μελανίνη που είναι εντοπισμένη στις στιβάδες του δέρματος αλλά παράλληλα εμποδίζει το σχηματισμό νέων κηλίδων.


Πως γίνεται η θεραπεία Cosmelan;
Πριν ξεκινήσουμε την θεραπεία είναι σημαντικό να γίνει κλινική διάγνωση με δερμοαναλυτή για να προσδιορίσουμε με ακρίβεια το βαθμό, την έκταση και τον εντοπισμό των πανάδων.

Η διαγνωστική τεχνολογία της Meicet που διαθέτουμε στο Therme MedSpa θα μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες έτσι ώστε να δώσουμε εγγυημένα αποτελέσματα.

Μετά την κλινική διάγνωση γίνεται η θεραπεία Cosmelan.
Στην 1η φάση in cabin treatment εφαρμόζουμε τη μάσκα Cosmelan και αναλόγως τη κλινική εξέταση μένει πάνω στο δέρμα για 6 έως 10 ώρες.
Στο διάστημα αυτό μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας και θα σας δώσουμε ακριβείς οδηγίες για το πώς να την αφαιρέσετε.
Μετά ξεκινάει η 2η φάση που περιλαμβάνει ενεργή συνταγογράφηση δερμοκοσμητικών που πρέπει να εφαρμοστούν το 1ο μήνα.
Στην 3η φάση δηλαδή στο 2ο μηνα ακολουθεί κλινική αξιολόγηση και τροποποίηση της συνταγογράφησης.
Στην 4η φάση στο 3ο μήνα γίνεται επαναξιολόγηση του δέρματος και προσαρμογή της θεραπείας επειδή είναι το τελικό στάδιο.


Τι να περιμένω τις επόμενες μέρες μετά τη θεραπεία Cosmelan;
Τα πρώτα 2 24ωρα το δέρμα θα είναι ευαίσθητο στην αφή και μια ελαφρά αίσθηση καύσου.
Είναι σημαντικό σε αυτό το στάδιο να ακολουθήσουμε αυστηρά το πρωτόκολλο που θα μας δοθεί.
Από την 5η έως και 20η μέρα μπορεί να έχετε ήπια έως έντονη αποφολίδωση και από ήπια έως μέτρια αίσθηση καύσου.
Μετά την 20η μέρα υποχωρεί και μπορεί να επανέλθει μετά από 20 μέρες ξανά καθώς το δέρμα κάνει 2η κυτταρική ανάπλαση.
Από το 3ο μήνα σταθεροποιείται η αίσθηση και η ανάπλαση του δέρματος.


Πότε βλέπω αποτελέσματα με τη θεραπεία Cosmelan;
Ανάλογα με το βάθος και τη συσσώρευση μελανίνης, όπως και η αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου που ακολουθεί, τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν ακόμα και στις πρώτες 15 μέρες.
Όμως πρέπει να λάβετε υπόψιν 2 παράγοντες:
– Ακόμη και αν έχετε θεαματικά αποτελέσματα δε διακόπτεται σε καμία περίπτωση την αγωγή μόνη σας χωρίς τη συμβολή μας, γιατί μπορεί να υπάρξει rebound των πανάδων

 Καθώς το δέρμα περνάει από διάφορους κυτταρικούς κύκλους ανάπλασης μπορεί να έχετε ‘καθαρίσει’ από τις πανάδες από το πρώτο μήνα και να επανεμφανιστούν το 2ο μήνα.
Μη πανικοβληθείτε ότι κάτι έχει πάει λάθος, είναι μία απόλυτη φυσική διαδικασία αν συμβεί αυτό και είναι μέρος της θεραπείας.

Μπορώ να κάνω άλλου είδους θεραπείες όσο κρατάει η θεραπεία Cosmelan;
Θα αξιολογούμε μαζί το δέρμα σε κάθε στάδιο και θα σας δίνουμε εξειδικευμένες οδηγίες για ότι άλλο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας.
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αν αυθαίρετα προχωρήσετε να φοράτε άλλα καλλυντικά η κάνετε αλλού είδους θεραπείες χωρίς να το γνωρίζουμε, μπορεί η επιτυχία της θεραπείας να μην είναι η επιθυμητή η να υπάρξουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις.