4 ώρες ενεργητικής γυμναστικής ⋅ 30000 μυϊκές συσπάσεις ⋅ σε μία συνεδρία των 30′!


Ποιος είναι ο Μηχανισμός Δράσης του Vector Body Sculptor?
Με την εφαρμογή ακίνδυνου αλλά υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM ( High Intensity Focused Electro-Magnetic Technology), επιτυγχάνουμε πάνω από 30000 μέγιστες συσπάσεις (supramaximal), έχοντας έντονη δράση στους κινητικούς νευρώνες των μυών και στο 100% της μυικής ομάδας που κάνουμε την εφαρμογή και με συχνότητα τέτοια, που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μυϊκών ινών, με αποτέλεσμα την αύξηση και του όγκου των μυών, αλλά και του αριθμού τους!

Άρα έχουμε μυική υπερτροφία και καύση λίπους μαζί!!


Τι προσφέρει στο σώμα η εφαρμογή του Vector Body Sculptor?
Το νέο προηγμένο τεχνολογικά σύστημα ιατρικής αισθητικής Vector Body Sculptor με το ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα και πρωτόκολλο για άντρες, προσφέρει ολοκληρωτική ενεργοποίηση της κάθε μυικής ομάδας, που σε αντίθεση με την φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται μόνο μέχρι το 70% του μυός, με το Vector Body Sculptor πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση του 100% του μυός!!
Συγκεκριμένα, σε κάθε συνεδρία των 30’ πραγματοποιούνται στους μύες πάνω από 30000 συσπάσεις που αντιστοιχούν σε 4 ώρες γυμναστικής και το σημαντικότερο είναι, ότι είναι στοχευμένες στην μυική ομάδα που μας ενδιαφέρει!


Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοσθεί το Vector Body Sculptor?
1. Στην κοιλιά για μείωση λίπους και γράμμωση μυών:
με τα ειδικά πρωτόκολλα του Vector Body Sculptor για την εκγύμναση των μυών της κοιλιάς, αυξάνεται ο μεταβολισμός τους με αποτέλεσμα την τοπική καύση λίπους,

απολαμβάνοντας μία κοιλιά επίπεδη χωρίς λίπος και γραμμωμένη.

2. Στα μπράτσα για σύσφιξη.
3. Στους μηρούς για σύσφιξη


Πόσες συνεδρίες απαιτούνται με το Vector Body Sculptor για ένα καλό αποτέλεσμα?
4-6 συνεδρίες, ιδανικά 2 την εβδομάδα


Είναι ασφαλές το Vector Body Sculptor?
Είναι απόλυτα ασφαλές.


Πονάει το Vector Body Sculptor?
Όχι δεν πονάει καθόλου, αντίθετα μας δίνει την αίσθηση ενός εντόνου μασάζ.


Πότε αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα αποτέλεσμα του Vector Body Sculptor?
Συνήθως, από τη δεύτερη συνεδρία και μετά, τα αποτελέσματα είναι ορατά, ενώ βελτίωση συνεχίζουμε να βλέπουμε ακόμα και 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών.


Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του Vector Body Sculptor?
Συνήθως 6-12 μήνες, σε συνάρτηση γενικά με τον τρόπο ζωής μας, ενώ σίγουρα κάποιες εμβόλιμες συνεδρίες συντήρησης βοηθούν ακόμη περισσότερο.


Υπάρχουν αντενδείξεις στην εφαρμογή του Vector Body Sculptor:
Το Vector Body Sculptor αντενδείκνυται σε άτομα με Βηματοδότη – Επιληψία – Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής – Πνευμονική ανεπάρκεια.