Νέα τεχνολογία με κλασματικές ραδιοσυχνότητες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του σώματος!

Η τεχνολογία NOVAQUES RF Microneedling αποτελεί μια καινοτόμο ελάχιστα επεμβατική θεραπεία κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων RF η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα, την υφή και τη δομή του.

Η θεραπεία με NOVAQUES RF Microneedling διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά νεανικό, σφριγηλό και υγιές.

Η νέα θεραπεία με κλασματικές ραδιοσυχνότητες ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο σώμα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την προηγμένη τεχνολογία NOVAQUES RF Microneedling, οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα.
Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε:
– μπράτσα
– κοιλιά
– εσωτερική και εξωτερική πλευρά των μηρών
– πάνω από το γόνατο
– και σε σημεία με ραγάδες.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φαίνεται αμέσως μετά τη θεραπεία, με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος. Η αναδόμηση του δέρματος όμως, είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη για τον αποδέκτη με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή ψύξης, οικονομικά προσιτή, προσφέροντας ένα σφριγηλό δέρμα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης.

Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποχωρούν άμεσα.

Η θεραπεία NOVAQUES RF Microneedling πλεονεκτεί, συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι:
είναι ανώδυνη, απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-4,00mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιπλέον, δεν επηρεάζει την επιδερμίδα, ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και καλοκαίρι.

Συστήνεται για ηλικιακές ομάδες 20+ άντρες και γυναίκες.