Η σύγχρονη τεχνολογία που σμιλεύει το σώμα, διώχνει την κυτταρίτιδα και μειώνει το τοπικό λίπος.


Πώς λειτουργεί η τεχνολογία Cavitation;
Η τεχνολογία Cavitation λειτουργεί με υπέρηχους υψηλής ή και χαμηλής έντασης, που στόχο έχουν τη ρήξη των μεμβρανών των λιποκυττάρων που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό.
Αφού γίνει ρήξη εξέρχονται υποπαράγωγα τα οποία μεταφέρονται στο λεμφικό σύστημα απ’ οπού και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο.
Η φυσική αυτή διαδικασία περιγράφεται επίσης και ως φαινόμενο σπηλαίωσης.


Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούμε να επέμβουμε με την μέθοδο Cavitation:
Η τεχνολογία Cavitation είναι ιδανική για περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, τα μπράτσα, η εσωτερική πλευρά των γονάτων και στην περιφέρεια όπου συσσωρεύεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.


Πόσες θεραπείες πρέπει να κάνω και πότε βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα;
Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 εβδομαδιαίες συνεδρίες σε μια μετρίου βαθμού κυτταρίτιδα.
Σε υψηλότερου βαθμού κυτταρίτιδα θα χρειαστούν παραπάνω συνεδρίες αλλά πάντα έχει να κάνει με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε σώματος.
Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2 εβδομάδες και μεγιστοποιούνται στους 3 μήνες.


Με ποιες άλλες τεχνολογίες μπορώ να συνδυάσω την τεχνολογία Cavitation;
Ανάλογα την κλινική εικόνα του σώματος και τις ανάγκες του, μπορεί να χρειαστεί την ίδια μέρα να συνδυαστεί με RF ραδιοσυχνότητες και Vacuum Led.

Ωστόσο, επειδή το λεμφικό σύστημα είναι το κατεξοχήν σύστημα αποβολής της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους και υποβοηθά την τεχνολογία Cavitation, είναι σημαντική η τόνωσή του με τακτικές συνεδρίες Multi Talent by Weyergans και λεμφικό χειρομασάζ .