‘Παγώστε’ το χρόνο και τη γήρανση του σώματος με την κρυομεσοθεραπεία TecnoCold!

Διορθώστε τις ατέλειες του σώματος με την τεχνολογία TecnoCold, που συνδυάζει τα οφέλη της κρυοθεραπείας και της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας για την διόρθωση πληθώρας αισθητικών προβλημάτων.

Μια αναζωογονητική θεραπεία κατά την οποία ωφέλιμα κοσμητικά σκευάσματα εισέρχονται στο μεσόδερμα (χόριο), ενώ παράλληλα στην περιοχή της εφαρμογής, το δέρμα δέχεται ψύξη στους -10oC, από την κεφαλή του συστήματος TecnoCold.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ενώ το σώμα σμιλεύεται και γίνεται πιο νεανικό.


Άκρως αποτελεσματική για προβλήματα όπως:
– Χαλάρωση μπράτσων
– Τοπικό περιφέρειας & κοιλιά
– Χαλάρωση κοιλιάς
– Χαλάρωση μηρών
– Κυτταρίτιδα μηρών


Ποια είναι τα οφέλη της κρυοθεραπείας;
Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι:
όταν το δέρμα υποστεί για ελάχιστα λεπτά ψύξη στους -10oC δημιουργούνται διάφορες αλυσιδωτές αντιδράσεις με εξαιρετικά οφέλη στην αντιγήρανση.


Πως λειτουργεί η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία;
Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία γίνεται με μία μέθοδο ειδικά διαμορφωμένου και σύντομου ηλεκτρικού πεδίου, την λεγόμενη ηλεκτροπόρωση.
Η ηλεκτροπόρωση επηρεάζει τα κυτταρικά τοιχώματα με στιγμιαίο άνοιγμα των κυτταρικών μεμβρανών, έτσι ώστε αυτά να απορροφήσουν τα κοσμητικά προϊόντα που έχουν απλωθεί στην επιφάνεια του δέρματος.


Σε ποιους απευθύνεται η τεχνολογία TecnoCold;
Αν σας αρέσει η μεσοθεραπεία αλλά σας αποτρέπει η ενέσιμη μορφή, θα σας προτείνουμε το ΔΙΚΟ σας εξατομικευμένο πρωτόκολλο αποκατάστασης και η TecnoCold θα είναι για εσάς η ιδανική θεραπεία.


Τι χρειάζεται να προσέξω μετά την θεραπεία TecnoCold;
Απολύτως τίποτα.
Επιστρέφετε άμεσα στις δραστηριότητές σας γιατί δεν αφήνει κανένα απολύτως ερεθισμό.