Καινοτόμος μέθοδος για αδυνάτισμα, μείωση της κυτταρίτιδας και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος


Πώς λειτουργεί η μέθοδος Lipolaser ;
Το Lipolaser εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας Diode Laser, διασπώντας έτσι τα αποθηκευμένα λιπώδη κύτταρα σε ελεύθερα λιπαρά οξέα απελευθερώνοντάς τα, χρησιμοποιώντας ως κανάλια ροής τις κυτταρικές μεμβράνες.

Αυτή η διαδικασία απελευθέρωσης λιπαρών οξέων είναι μία φυσική αντίδραση του οργανισμού, όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αποθέματα ενέργειας, έτσι το Lipolaser δεν δημιουργεί καμία αφύσικη αντίδραση στο σώμα, ούτε επηρεάζει ή βλάπτει κάποιες από τις δομές του σώματος όπως είναι το δέρμα, το αίμα, ή τα περιφερειακά νεύρα.


Γιατί η μέθοδος Lipolaser είναι τόσο πολύ δημοφιλής;
Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του Lipolaser μπορούν να είναι -με μικρές αποκλίσεις- συγκρίσιμα με εκείνα που επιτυγχάνονται από την λιποαναρρόφηση. Εικόνες από υπερηχογράφημα δείχνουν έως και 30% μείωση στο βάθος του στρώματος λίπους μετά από μία μόνο εφαρμογή.


Σε ποια μέρη του σώματος μπορούμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο Lipolaser ;
Με το Lipolaser στοχεύουμε την εκάστοτε προβληματική περιοχής όπως:
τα μπράτσα, την κοιλιά ή τους μηρούς ξεκινώντας άμεσα τη διαδικασία αποδόμησης (μείωσης) του λίπους.
Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη διατροφή και την άσκηση, η οποία μπορεί να μειώσει το συνολικό λίπος του σώματος, αλλά δεν μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές.


Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος Lipolaser ;

Η θεραπεία με το Lipolaser είναι αναίμακτη ανώδυνη αλλά και ευχάριστη και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και περιοχές του σώματος όπου είναι αποθηκευμένο το ανεπιθύμητο λίπος, επιτρέποντάς σας αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ωστόσο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά το πέρας της θεραπείας, ελαφριά άσκηση μπορεί να επιταχύνει την αφαίρεση του λίπους που απελευθερώνεται.


Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία και πόσες χρειάζονται;
Η συνεδρία διαρκεί 45′ λεπτά.
Συνήθως 6-9 συνεδρίες είναι αρκετές για την οριστική επίλυση ενός normal προβλήματος.