Η τέχνη του μακιγιάζ είναι ένας ολόκληρος κόσμος που αξίζει να γνωρίσεις μαθαίνοντας τα μυστικά του

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και κάθε τέχνη έχει την δική της τεχνική.

Η τέχνη του μακιγιάζ είναι ένας ολόκληρος κόσμος που αν τον ανακαλύψεις και μάθεις τα μυστικά του μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα αποτελέσματα σε ένα πρόσωπο.

Οι κανόνες της τεχνικής του μακιγιάζ μοιάζουν με τους κανόνες της ζωγραφικής και βασίζονται στην γεωμετρία του προσώπου στη σκιά και το φως.
Δεν αρκεί μόνο να τοποθετούμε τα χρώματα στο πρόσωπο, πρέπει να γνωρίζουμε και τον τρόπο που θα τα τοποθετήσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Υπάρχουν λοιπόν κάποια βασικά μυστικά στην τεχνική του μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζουμε και τα οποία μας βοηθάνε κάθε φορά να δημιουργούμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε επαγγελματίες μακιγιέρ, όμως με την κατάλληλη τεχνική μπορούμε να βελτιώσουμε  τα χαρακτηριστικά μας και να τα αναδείξουμε δείχνοντας πιο όμορφες, να κρύψουμε τυχόν ατέλειες και να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία.
Βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζουμε το σχήμα και την ανατομία του προσώπου μας και πολύ σημαντικό είναι να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και προϊόντα μακιγιάζ για κάθε σημείο του προσώπου.

Το μάθημα μακιγιάζ είναι ατομικό, διαρκεί 60′, επεκτείνεται αναλυτικά σε όλους τους τομείς και γίνεται αποκλειστικά  με τα προϊόντα μακιγιάζ Vagheggi και Asap, που διαθέτουν μία ολοκληρωμένη γκάμα υποαλλεργικών προϊόντων  και θρέφουν την επιδερμίδα καθώς ενισχύουν τη φυσική σας ομορφιά.